BILLETTER

FFC Norway er behjelpelig med billetter til Craven Cottage og Fulhams hjemmekamper. Dette gjelder både for våre medlemmer og andre interessenter. Når det gjelder bortekamper kan vi dessverre kun hjelpe våre medlemmer. I inneværende sesong disponerer supporterklubben flere sesongkort som gir oss gode muligheter til å få billetter til de aller fleste kamper. Vi vil prioritere betalende medlemmer, men ved ledig kapasitet kan vi også serve ikke-medlemmer ettersom at Fulham FC fremdeles har en Neutral End der andre interessenter kan overvære Premier League-fotball fra en av Englands flotteste fotballstadioner.

Vi oppfordrer alle billettsøknader til å komme inn så fort som overhodet mulig. De beste billettene forsvinner selvsagt først. Vi ønsker derfor at det søkes så fort som overhodet mulig, helst 3 mnd før den aktuelle kampen er terminfestet. Bruk skjemaet under for å velge den aktuelle kampen, antall billetter og hvor du ønsker å sitte. Informasjon om Craven Cottage og de aktuelle tribunene finner du ved følge denne lenken.

FFC Norway gjør oppmerksom på at kamper kan flyttes pga TV og lags involveringer i cuper. Ved bestilling mer enn 6 uker før kamp betales et depositum(ikke refunderbart) på 150,- per billett. Resterende beløp betales 4-6 uker før kamp.

 

Søknad om billetter:

Fields marked with an * are required

FFC Norway kan ikke holdes ansvarlig ved uforutsette hendelser som fører til at kamper flyttes eller avlyses. Billetten vil være gyldig til det eventuelle nye tidspunktet der kampen spilles.